Потресаващо събитие

trcadm Свещенство

cardinals

Пребит бе „по поръчка” виден Български Будител и Архиепископ на Православната ни църква.

Йерусалиме, Йерусалиме, народе който избиваш пророците си и с камъни убиваш пратените до тебе, колко пъти съм искал да събера твоите деца, както кокошка прибира пилците под крилата си, но не искахте! Ето, вашият дом се оставя пуст, и ви казвам, че няма да Ме видите, докато не кажете: Благословен е, който иде в Господното име!(Думи на Господ Иисус – Св. Ев. Лука 13: 34-35)

Дали тези думи няма да се сбъднат и за още един богоизбран и богопосветен народ – Българския? Ето как негови деца (днешни българи) се отнесоха към кардинал на светата му православна църква, само броени дни и часове след като същият този кардинал засвидетелствува богоизбраността и богопосветеността на този български народ, връчвайки на потомците Завета на светите ни отци – Българската „Тора” – в лицето на древните текстове на Тракийските Хроники (обнародвани за първи път в нашата родина).

7 ноември 2010 г. Кардиналите Цветан Гайдарски и Стефан Гайдарски – архиепископи на Българската православна църква – Тракийски обред, известна още като Тракийската църква в Р. България – представят нашата българска Книга на Завета („Тракийските хроники”) пред обществеността в Кърджали по покана на видни музейни работници и деятели на науката и изкуството.

Alt Text Alt Text Alt Text

15 ноември 2010 г. Кардинал Цветан Гайдарски посреща рождения си ден в Пирогов, където е откаран, след като е бил пребит по най-жесток и зверски начин и оставен на улицата като мъртъв на няколко метра от дома си от неизвестни „изпълнители на поръчка”, говорещи чист и ясен български език, само броени дни след мисията му в Кърджали и броени часове след също такава мисия на срещата му със Съвета на Благородните Граждани на 13 ноември в гр. София.

Българино, който четеш тези редове, ти от кои българи си? От богоизбраните и богопосветените, или от предателите, поругателите и убийците на българщината? Народе Български, ти народ верен на Завета на светите си предци ли си, или народ, чийто Дом Бог ще се принуди да остави „пуст” и лишен от Божието присъствие и благословения? Братя и сестри Българи, знайте, че каквото посеете, това и ще пожънете – като награда или като наказателно възмездие от Бога! Затова внимавайте с какви уши слушате и с какви сърца се отнасяте към онези, които идват в Господното име със свята мисия свише да благословят Народа Български и му посочат Пътя към по-светли бъднини, а не към пустота и обезличение, каквито кроят враговете му.

Колкото до кардинал Цветан Гайдарски, Бог го съживи и повдигна за наша полза и за Своята Божествена Слава и кардиналът не таи никакви чувства на ожесточение или озлобление против своите нападатели-богоборци и антихристи. Той поздравява верните от Светата Православна Църква и българския народ със следните думи:

“Сега се радвам в страдaнията си за вас, като от моя страна допълвам страданията на Христос в моето тяло заради Неговото тяло, което е църквата; на която аз станах служител по Божията наредба, която ми бе възложена заради вас, да проповядвам напълно Словото на Бога, т.е. Тайната, която е била скрита за векове и поколения, а сега се откри на Неговите светии, на които Божията воля беше да яви какво е богатството на славата на тая тайна между езичниците, т.е. Христос между вас, надеждата на славата. Него ние прогласяваме, като съветваме всеки човек и поучаваме всеки човек с пълна мъдрост, за да представим всеки човек съвършен в Христос. Затова се и трудя, като се подвизавам според Неговата сила, която действа в мене мощно.” (Посл. Колосяни, гл. 1:24-29)